Снимка Фейсбук/Българска федерация по художествена гимнастика Европейското първенство по художествена гимнастика

...
Снимка Фейсбук/Българска федерация по художествена гимнастика Европейското първенство по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Започва Европейското по художествена гимнастика във Варна

Снимка Фейсбук/Българска федерация по художествена гимнастика 

Европейското състезание по художествена гимнастика стартира през днешния ден в Двореца на културата и спорта във Варна. В първия ден на влиятелната демонстрация в зала " Конгресна " ще бъдат раздадени три комплекта медали.

Шампионатът стартира публично с конкуренцията при ансамблите девойки - многобой и двата финала на обособените уреди (с пет топки и с пет ленти).

Състезанието започва в 10.00 часа с група 1, в което е и България. Александра Василева, Камелия Петрова, Сузан Пуладиан, Кристиана Дойчева, Гергана Трендафилова и Мария Стаменова са с 10-и номер и ще играят първо с пет топки, а от 10.50 часа е втората ротация, в която българките са с пет ленти.

В група 1 са Чехия, Норвегия, Германия, Естония, Унгария, Израел, Гърция, Полша, Австрия и България, а в група 2 - Грузия, Италия, Румъния, Швейцария, Финландия, Русия, Украйна, Словакия, Испания и Беларус.

При девойките ще вземат участие общо 20 тима. Първите осем на всеки апарат се класират за финалите. Те стартират от 19.00 часа с пет топки, а от 19.55 са с пет ленти. Официалното награждаване е планувано от 20.35 до 21.05 часа., пишат на страницата на Българска федерация по художествена гимнастика.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР